Doorzoek normen

Doorzoek de normen in uw abonnement op basistermen of definities. Naast de actuele normen kunt u ook zoeken in de vorige versie van de normen.

Compliance

Monitor uw vorderingen om compliant te worden tegen de norm. Doe dit voor uw organisatie als geheel, of per locatie of afdeling. U kunt per normeis een status aangeven en statusoverzichten creëren.

Eenduidige interpretatie

U kunt bij een normeis relevante termen en definities inzien of toelichtingen lezen uit aanverwante normen. Dit om u meer zicht te geven op de bedoeling van een normeis.

Proceskoppeling

Maak eenvoudig een koppeling tussen de individuele normeisen en de processen van uw organisatie, waarin u deze eisen geborgd heeft. U kunt een overzicht genereren van de relatie tussen een proces en de normeisen die het omvat.

Voortgangsrapportage

Download een overzicht van alle actiepunten en compliance-statussen.

Projectmanagement

U heeft ruimte om gebruikers toe te voegen. U kunt acties en/of toelichtingen aan hen doorsturen en hen verantwoordelijk maken voor voortgangsrapportages.

Normvergelijker

Zolang de transitietermijn loopt, kunt u de oude en de actuele norm met elkaar vergelijken en ziet u in een oogopslag wat er veranderd is.

High Level Structure tekst

De gemarkeerde HLS tekst kunt u aan- en uitzetten.

Wilt u het gratis uitproberen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de webtool? Vraag een gratis proefabonnement aan en ontdek hoe het uw organisatie kan ondersteunen. Het abonnement stop automatisch en er is geen aankoopverplichting.